ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
      Σημαντική νίκη εναντίον της πρώτης και αήττητης, μέχρι τώρα, ομάδας του Κολεγίου, πέτυχε χθες το βράδυ, το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας. Παρουσία πολλών φίλων της ομάδας, οι παίκτες του Μάμα, κατέθεσαν ψυχή σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και βγήκαν νικητές.
      Διαβασμένοι και με όλους τους παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση, τα "γεράκια",δείξανε ότι σκεφτόντουσαν μόνο την νίκη. Οι ακραίοι Μουστάκης και Μανουσάκης, που ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα, με πολύ καλή υποδοχή και υποδειγματικές επιθετικές ενέργειες, έδειχναν τον δρόμο για την νίκη. Σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι κεντρικοί Ταβλαδάκης και Μπισμπίκας, που με πολύ καλό μπλοκ κατέστρεφαν τα επιθετικά σχέδια των αντίπαλων επιθετικών. Ο διαγώνιος Μπαλαρής, όντας και αυτός σε πολύ καλή μέρα επιθετικά, αντικαταστάθηκε στο 3ο σετ από τον Κουτσερινάκη, για λόγους τακτικής. Ο τελευταίος, ακολουθώντας τον φρενήρη ρυθμό της ομάδας, με έναν άσσο και 100% των επιθέσεών του, τελειωμένες βοήθησε με την σειρά του, στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο πασαδόρος Τσιγαρίδας, κρατώντας σε εγρήγορση όλους τους επιθετικούς του και με πολύ καλό μπλοκ, δεν άφησε την ομάδα να "μπλοκάρει", πράγμα που έδινε μεγάλη ψυχολογική προώθηση στην ομάδα. Για άλλη μία φορά το λίμπερο της ομάδας, Φίλιππος Φραγκούλης, έδειξε την μεγάλη του αξία και ήταν σταθερός στα καθήκοντα του (άμυνα - υποδοχή) απελευθερώνοντας τους συμπαίκτες που είχαν στο μυαλό τους μόνο την επόμενη επίθεση. Καράκοντης και Κολιοκώτσης, όποτε κλήθηκαν από τον πάγκο, βοήθησαν στην νίκη της ομάδας.
       Η ομάδα, κέρδισε το 1ο σετ με 25-23, έχασε το 2ο με 22-25 και κατέκτησε τα 2 τελευταία με 25-23 και 25-19. Πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και τον χαρακτήρα της ομάδας του, ο Μπάμπης Μάμας, στέκεται ιδιαίτερα στις ανατροπές του σκορ, στο τρομερό "momentum" που δημιουργούσε η ομάδα του στα νικηφόρα σετ, καθώς επίσης και στην πλήρη εκμετάλλευση της τακτικής.

0 σχόλια:

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ