ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
      Tην ήττα με 3-1 σετ, από την Πολιτεία, γνώρισε η ανδρική ομάδα στο χθεσινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της ομάδας των βορείων προαστίων. Από την ομάδα του Γέρακα έλειπε το πάθος και η υπομονή, που έδειξε η ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στο Φοίβο, όπου έπαιζαν τον κάθε πόντο σαν να ήταν ο τελευταίος του αγώνας.

       Με εξαίρεση το 3ο σετ, το οποίο και κατέκτησε, η έλλειψη στόχου ήταν εμφανή. Μεγάλα κενά και καθόλου διάρκεια στην απόδοση. Σε σημαντικά σημεία των σετ όταν και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο, η ομάδα δεν έδειξε την κατάλληλη πειθαρχεία και υπομονή και αυτά ήταν κάποια από τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα.

      Ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Μάμας, ανέλαβε την ευθύνη και θεωρεί τον εαυτό του καθ'όλα υπεύθυνο, για το αποτέλεσμα και την εικόνα, στο χθεσινό παιχνίδι. Επισήμανε ότι η ήττα της ομάδας στον χθεσινό αγώνα πρέπει να λειτουργήσει σαν "ξυπνητήρι" ώστε να αφυπνισθούν οι παίκτες του για την συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος.

Την δωδεκάδα της ομάδας αποτελούσαν οι: Τσιγαρίδας Κώστας, Μουτουσίδης Παναγιώτης, Μανουσάκης Βαγγέλης, Μουστάκης Γιάννης, Μπισμπίκας Αλέξης, Ταβλαδάκης Λευτέρης, Χριστόπουλος Χρήστος (L), Φραγκούλης Φίλιππας (L), Καρακόντης Βασίλης, Μπαλαρής Παναγιώτης, Κολιοκότσης Νίκος, Τζουβελέκης Γιώργος. Ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι: Βλάχος Δημήτρης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και Κουτσερινάκης Κυριάκος (λόγω τραυματισμού)

0 σχόλια:

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ