ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010
      Επιστροφή στις νίκες θέλει να κάνει απόψε η ομάδα βόλεϋ ανδρών του Ο.Φ. Γέρακα απόψε που υποδέχεται τον Α.Ο.Ν. Βύρωνα, την πρώην ομάδα των αθλητών Μουστάκη και Ταβλαδάκη, στο κλειστό γυμναστήριο του Γέρακα, στις 21:00.
      Ένας πολύ σημαντικός αγώνα καθώς πρέπει να κλείσει η κακή παρένθεση που άνοιξε στον προηγούμενο αγώνα με την Πολιτεία και να επανέλθει στις τάξεις της ομάδας η ψυχολογική ανάταση και η ηρεμία εν όψη της πολύ δύσκολης συνέχειας για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΠΑΑΑ.
     Η προετοιμασία της ομάδας για το αποψινό παιχνίδι εξελίχθηκε ομαλά με τον προπονητή της ομάδας, Μπάμπη Μάμα, να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τους αθλητές του πέρα από τον τραυματία Κουτσερινάκη. 
      Οι αθλητές, λοιπόν, που θα αποτελέσουν την δωδεκάδα είναι οι Τσιγαρίδας Κώστας, Μουτουσίδης Παναγιώτης, Μανουσάκης Βαγγέλης, Μουστάκης Γιάννης, Μπισμπίκας Αλέξης, Ταβλαδάκης Λευτέρης, Χριστόπουλος Χρήστος (L), Φραγκούλης Φίλιππας (L), Καρακόντης Βασίλης, Μπαλαρής Παναγιώτης, Κολιοκότσης Νίκος, Τζουβελέκης Γιώργος. Ενώ εκτός αποστολής θα μείνουν οι Βλάχος Δημήτρης (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και Κουτσερινάκης Κυριάκος (λόγω τραυματισμού).

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Pame omadara!!!!!!

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ