ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010
      Δυνατά, παρών, δείχνει να φωνάζει το γυναικείο τμήμα του Γέρακα. Με δεύτερη συνεχόμενη, πολύ καλή εμφάνιση, πήραν ένα ακόμα τρίποντο, κερδίζοντας τον ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 3-1. Μετά τις δύο τελευταίες, "καθαρές" νίκες, η ομάδα σκαρφάλωσε τρεις θέσεις και από την ένατη θέση, το τέλος του 2010, την βρίσκει να ισοβαθμεί στην 6η θέση με τον ΑΠΣ Πήγασο, με ένα βαθμό διαφορά από την 5η θέση!!!
      Από την αρχή του πρώτου σετ, η ομάδα του Μάμα, έδειξε τις διαθέσεις τις, αφού έφτασε να προηγείται με 12-4. Συνεχίζοντας το πολύ καλό και τακτικό σέρβις και με πολύ καλές επιθετικές λύσεις, η ομάδα πήρε και το δεύτερο σετ. Το τρίτο σετ κύλησε τελείως διαφορετικά, με την ομάδα από την Μεταμόρφωση να πιέζει στο σέρβις και με κακές επιθέσεις από την δικιά μας μεριά, το σετ χάθηκε. Στο τέταρτο σετ, οι "Γερακίνες" βάλανε τα πράγματα στην θέση τους, κερδίζοντας το παιχνίδι.
      Αξίζει να σημειωθεί, πως στην 12άδα του Γέρακα, τέσσερις θέσεις κατείχαν κορασίδες από τα τμήματα υποδομής! Οι Φωτεινή Αγόρη (θέση βασικής κεντρικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι), Μάρθα Καρρά, Δέσποινα Παναγιώτου και Έφη Αβαρκιώτη, όποτε χρειάζονται, έρχονται από τον πάγκο και συμβάλλουν καταλυτικά στις νίκες της ομάδας. Η αγωνιστική συμπεριφορά αυτών των κοριτσιών, όταν αγωνίζονται με το γυναικείο τμήμα, αλλά και η εξαιρετική πορεία της ομάδας των κορασίδων (προκρίθηκαν άνετα στην 2η φάση του πρωταθλήματός τους) δείχνουν την πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ο.Φ. Γέρακα.
      Ο Μάμας ξεκίνησε με την Λινάρδου πασαδόρο, την Κωστοπούλου διαγώνια, τις Αγόρη και Καϊλάνη ως κεντρικούς, Λιανού και Μαυράκη ακραίες, ενώ ως βασικό λίμπερο χρησιμοποίησε την Γκότση. Καρρά, Αβαρκιώτη, Καραγιαννάκου και Σταυράκη, χρησιμοποιήθηκαν επίσης κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

0 σχόλια:

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ