ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010
      Πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή, βρίσκεται πλέον το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας, μετά την οδυνηρή ήττα με 3-0 από την ομάδα του Ζωγράφου. Η αντίπαλη ομάδα δείχνοντας πιο ψυχωμένη και με φανερά μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητές της, πήρε εύκολα την νίκη, χωρίς κάποια συγκεκριμένη αμυντική ή επιθετική τακτική. Η ομάδα μας απ΄την άλλη, φανερά εκτός κλίματος, με αδυναμία στην υποδοχή και πολλά λάθη στην επίθεση, έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο των αντιπάλων. Όσους πόντους δεν χάναμε από μόνοι μας, τους δίναμε την δυνατότητα να τους πάρουν μόνοι τους, διευκολύνοντας τους με το εύκολο σέρβις ή το απλό πέρασμα της μπάλας, που είχε ως αποτέλεσμα να αναπτύσσονται εύκολα επιθετικά.
        Η κακή νοοτροπία ορισμένων παικτών και η νευρικότητα, είναι τα κακά στοιχεία που πλήττουν την ομάδα και την οδηγούν στην ήττα. Το να μην κάνεις το καλύτερο παιχνίδι σου κάποια φορά, είναι λογικό, εκεί είναι που ο συμπαίκτης σου πρέπει να καλύψει τα λάθη σου, δημιουργώντας υπεραξία και να παρασύρει την ομάδα στον δικό του θετικό ρυθμό. Μερικά πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν.
       Το φαινομενικά εύκολο παιχνίδι, που κλείνει τις υποχρεώσεις μας γι' αυτή την χρονιά και η διακοπή των Χριστουγέννων, είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνουν κάποια πράγματα, που θα φέρουν την ομάδα πίσω στους στόχους τις και στην καλή ψυχολογία.
       Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά δυστυχώς η ομάδα, είναι σε κατάσταση όπου στηρίζεται, βαθμολογικά, στις δυνατότητες των άλλων ομάδων, για να γείρει προς το μέρος της το κλίμα. Αν έχουμε στο μυαλό μας, μόνο το να παίζουμε σωστά, θα αποκτήσουμε την σωστή πορεία για να πετύχουμε τον στόχο μας, μια θέση στην τριάδα! Στόχος, ο οποίος βάση της ποιότητας των άλλων ομάδων, είναι αρκετά δύσκολος στο φετινό πρωτάθλημα.
       Ο Μάμας ξεκίνησε με πασαδόρο τον Τσιγαρίδα, διαγώνιο τον Μουτουσίδη, κεντρικούς τους Ταβλαδάκη και Μπισμπίκα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα πήρε ο  Μουστάκης, που μαζί με τον Μανουσάκη αποτέλεσαν το ζευγάρι των ακραίων και τέλος στη θέση του λίμπερο αγωνίστηκε ο Φραγκούλης.  Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αγωνίστηκαν επίσης οι Κουτσερινάκης, Κολιοκότσης και Μπαλαρής.

0 σχόλια:

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ