ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010
      Σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, δείχνουν να βρίσκονται οι αθλητές του Μπάμπη Μάμα, οι οποίοι σημείωσαν άλλη μια "καθαρή" νίκη, στον μαραθώνιο της Ά Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., αυτή την φορά εναντίον της Α.Ε. Αμπελοκήπων. Με την νίκη αυτή βρίσκονται πλέον 2 βαθμούς από την κορυφή. Το αξιοθαύμαστο, στο φετινό πρωτάθλημα, είναι το γεγονός ότι ανάμεσα σε αυτούς τους 2 βαθμούς, από την κορυφή, υπάρχουν 4(!!!) ομάδες! Αυτό ανεβάζει ακόμα περισσότερο την διάθεση των παικτών του Γέρακα, οι οποίοι δείχνουν να έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, σαν ομάδα.
      Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, η ομάδα του Γέρακα και επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό, κέρδισε εύκολα το 1ο και το 3ο σετ με 25-16, ενώ δυσκολεύτηκε λίγο στο 2ο, λόγω των πολλών λαθών στα οποία διέπεσαι και το κέρδισε με 25-20.
       Ο Μάμας ξεκίνησε με πασαδόρο τον Τσιγαρίδα, διαγώνιο τον Μπαλαρή (ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 3ο σετ από τον Μουτουσίδη), κεντρικούς του Ταβλαδάκη και Μπισμπίκα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα πήρε ο Κουτσερινάκης, που μαζί με τον Μανουσάκη αποτέλεσαν το ζευγάρι των ακραίων. Την θέση του λίμπερο, κάλυψε επάξια ο Φραγκούλης

0 σχόλια:

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ