ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:45 # ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ # Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ - Ν.Ο. ΔΗΛΕΣΙ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 # 20:30 # ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ # Α.Σ.Π. ΚΤΗΣΙΦΩΝ - Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ

Volley Video

Δημοφιλείς αναρτήσεις

KurKouts. Από το Blogger.
Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011
      Με νίκη 1-3 εναντίον της ομάδας της Αγ. Παρασκευής, ξεκίνησε, το αντρικό τμήμα, τις υποχρεώσεις του για το 2011. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αφού φάνηκε πως λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες υπέπιπταν σε σωρεία λαθών.
      Το 1ο σετ άνηκε δικαιωματικά στην Αγ. Παρασκευή, η οποία με ελάχιστα λάθη, το κέρδισε με 25-20. Το 2ο πήγαινε πόντο - πόντο, αλλά με την ομάδα του Γέρακα να προηγείται συνεχώς και να το κερδίζει με 23-25. Το 3ο και πιο σημαντικό σετ, κύλησε υπέρ της αντίπαλης ομάδας μέχρι το 21-15, όπου και άρχισε η αλματώδης βελτίωση στο παιχνίδι του Γέρακα. Με πολύ καλό μπλοκ και ιδανικές επιθέσεις, γυρίσαμε το σετ και το κερδίσαμε 24-26. Στο 4ο σετ φάνηκε η διαφορά των 2 ομάδων, όπου με υποδειγματικό σέρβις από τον Μανουσάκη και πολλές τελειωμένες επιθέσεις, ο Ο.Φ. Γέρακα πήρε το σετ με 12-25 και το τρίποντο.
       Υπερπολύτιμοι οι 3 πόντοι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, έφεραν την ομάδα στην 4η θέση να ισοβαθμεί με τον Φοίβο Μελισσίων, σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή.
       Για τον Ο.Φ. Γέρακα αγωνίστηκαν οι Τσιγαρίδας Κ. (πασαδόρος), Μπισμπίκας Α. κ' Τζουβελέκης Γ. (κεντρικοί), Μανουσάκης Ε. , Κουτσερινάκης Κ. (ακραίοι), Μουτουσίδης Π. (διαγώνιος) ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μπαλαρή Π. και λίμπερο ο Φραγκούλης Φ.. Στο παιχνίδι αγωνίστηκε κ ο Κολιοκώτσης Ν.

0 σχόλια:

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ...


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

About The Team

Ο.Φ. ΓΕΡΑΚΑ
Γέρακας, Αττικής, Greece
ofgerakasvolleyball@gmail.com
Προβολή πλήρους προφίλ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ